Hvordan få Amerikansk netflixutbud i Norge?

Unblockus gjør noen dristige uttalelser om sin tjeneste, som angivelig er «raskere enn noen annen VPN» og arbeider med «hvilken som helst enhet». I hovedsak, men dette er ikke en tradisjonell VPN-tjeneste. Unblockus ruter dine DNS-spørringer gjennom sine egne servere, noe som i sin tur bare maskere din sanne plasseringen til de områdene som krever det. Det er derfor perfekt for de som ønsker å se på utenlandske streaming media eller få tilgang til landspesifikt innhold, men trolig uegnet for de med mer spesifikke tekniske krav.

Unblockus er en tjeneste som tydelig setter ut for å være imøtekommende og brukervennlig. Selskapets hjemmeside er klar og godt lagt ut, og det enkle tjenestetilbud gjør dette til et alternativ som kan utad appellere til de mindre tekniske brukerne.

Unblockus tilbyr en av de største samlingene av oppsett guider vi har sett, som dekker datamaskiner, spillkonsoller, rutere, TV-er og mobile enheter. Guidene er profesjonelt produsert, og selskapet ser ut til å ha gjort sitt beste for å gjøre hver guide så detaljert og brukervennlig som mulig. Det er imidlertid viktig å huske at den unike måten denne løsningen fungerer, betyr det ikke nødvendigvis den vil oppfylle dine krav.

Pakker og Priser

Unblock-us tjenesten er oversiktig og enkel – det er bare én tjeneste tilgjengelig for $ 4,99 per måned, som dekker alle enhetene dine. Det er ingen rabatter for lengre engasjement pakker, noe som gjør at den årlige kostnaden blir: $ 59,88.

Unblockus tilbyr en syv-dagers ubegrenset gratis prøveversjon. og du trenger ikke mer enn en e-postadressen for å begynne, d.vs du trenger ikke et Kredittkort for å prøve tjenesten.

Kundeservice

Unblockus tilbyr forum-basert støtte og mulighet til e-post support via sin hjemmeside. Vi kunne ikke finne noen referanse til telefonsupport eller et nummer å ringe.

Ifølge selskapets hjemmeside, er demmes tøtteavdeling åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Vi sendte en epost for å spørre noen enkle spørsmål og fikk et svar innen 30 minutter. Et oppfølgingsspørsmål fått svar nesten umiddelbart. Dette var imponerende service, og et betryggende tegn på et selskap som tar kundestøtte alvor.

Sikkerhet og personvern

Det er viktig å forstå at Unblockus er ikke en VPN-tjeneste i tradisjonell forstand. Det fungerer på en annen måte ved å rute alle DNS-spørringer via Unblockus servere, ved å endre din posisjon får du tilgang til enkelte nettsider.( som feks netflix)

Som sådan, Unblock-us forandrer ikke din IP-adresse, ved å forandre din DNS med hjep av unblock-us kan du oppgi noen av følgende regioner som plassen du surfer fra: http://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/291570

Hvordan komme igang med Unblock-us?

Registrere

Ved anvendelsen av gjennomgangen, signerte vi opp for en syv-dagers prøveversjon. Som nevnt ovenfor, var det gledelig at dette er nødvendig for oss å gi noe annet enn en e-postadresse. I tillegg synes selskapet å oppmuntre kundene til å gjennomføre rettssaken før du prøver å overtale dem til å abonnere. Vi likte dette lavtrykk salg tilnærming.

E-post påmelding

Etter å registrere deg, ved hjelp av skjemaet ovenfor, vi fikk umiddelbart en enkel velkomst e-post med lenker til løsningsoppsetts guider.

For de som velger å abonnere, er registrerings standard ting:

Unblockus registrering

Alt du trenger er grunnleggende navn, adresse og betalingsinformasjon. Betalingsmåter er begrenset til Visa, Mastercard og PayPal, som er en litt skuffende utvalg i forhold til mange andre tjenestenes mer fleksible alternativer.

Installasjon og konfigurasjon

Vi brukte en MacBook Pro som kjører OS X Mountain Lion 10.8 for hoveddelen av vår testing.

Når vi begynte vår studie, nettsiden vises en fremdrifts oppsummering veilede oss gjennom prosessen. Dette registreres riktig at vi brukte en Mac:

Meldt seg

Vi klikket på «Set it up» -knappen, venter en helautomatisk setup prosedyre, men i stedet ble rutet til en video tutorial og trinn-for-trinn-instruksjoner.

Mac oppsett
Dette introduserte oss til den måten at Unblockus hovedsak fungerer: du repoint enhetens DNS-innstillingene til å peke på de Unblockus DNS-servere, deretter besøke Unblockus hjemmeside. Dette bekrefter innstillingene dine er riktige, og du får deretter muligheten til å velge alternative land.

I tilfelle av vår test Mac, vi måtte gå til «Nettverk» i «Systemvalg» til å endre våre DNS-innstillingene. Dette er en enkel oppgave for en techie, men kanskje litt skremmende for noen mindre computer-savvy. Men det er rimelig å si at instruksjonene er på en anstendig standard og bør tillate alle, men den teknisk udugelig til å fullføre dem.

UNblock-us DNS-innstillinger
Det er litt rom for forbedring, men. Instruksjonene for Mac råder brukere til å klikke på «Airport» i «Systemvalg», der dette er nå referert til som «WiFi» på Mac-maskiner med de nyeste operativsystemene. Dette kan føre til at noen forvirring. I tillegg er det syntes å være en utdatert kobling i instruksjonene, som linken til «check service» resulterte i følgende:

feil
I hovedsak disse unøyaktigheter og glitchene er små, som mer enn noe annet, fremhever den pågående utfordringen med å holde dokumentasjonen oppdatert og egnet for de av alle ferdighetsnivåer. Det sentrale poenget å gjøre er at vi har sett langt verre. Men nybegynnere kan fortsatt få prøve seg frem et par ganger før det fungerer perfekt.

Uansett, alt vi trengte å gjøre var å oppdatere hoved Unblockus siden (laste siden på nytt), og vi var klar til å koble opp.

Oppsett fullført
VI valgte Usa, og oppdaterte netflix i nettleseren og ser med en gang at innholdet forandrer seg, vi prøvde så å bytte til storbritania og oppdaterer igjen nettleseren, og ser at etter et par sekunder så laster netflix nå inn en helt ny katalog med tidligere usett materiale.

Streaming kvaliteten var bra, og buffering på et absolut minimum, her er det ingenting å utsette.

Tilkoblingshastigheter og pålitelighet
Vi gledet oss til å gjennomføre hastighetstester på denne tjenesten på grunn av dristige påstander gjort av Unblockus, så som «raskere enn noen VPN». Måten tjenesten fungerer betyr at vi forventet å se minimal, om noen, endring i vår benchmark hastigheter når du bruker unblock-us servicen.

Først deaktivert vi Unblockus (ved å bytte våre DNS-servere til sine opprinnelige innstillinger) og kjørte en benchmark test av hastighet bruker Speedtest.net nettstedet:

Speedtest off
Dette ga et resultat over, med en nedlastingshastighet like nedenfor 7mbps, som er standard for denne testingen plassering. Vi byttet deretter DNS tilbake til Unblockus og aktivert tjenesten til å peke til Storbritannia:

Speedtest UK
Som lovet (og forventet) vi så ingen signifikant negativ effekt som følge av Unblockus å være aktiv. Nedlastingshastigheten forblitt den samme, og endringen i opplastingshastigheten var liten nok til å ignorere.

For ordens skyld oppmerksom på detaljer, vi endret vår beliggenhet tilfeldig til Sverige og utført en endelig test:

speedtest Sverige
Nok en gang var det ingen meningsfull endring for våre tilkoblingshastigheter.

Basert på våre resultater, ikke uvanlig måte at Unblockus fungerer betyr at det er sannhet i selskapets påstand om at det er «raskere enn VPN».

Kompatibilitet
Unbloc-kus Tjenesten er kompatibel med et stort utvalg av datamaskiner, spillkonsoller, rutere, set-top-bokser og mobile enheter. Disse inkluderer Mac og Windows-maskiner, iOS og Android-enheter, Playstation, Xboxes og Nintendo-konsoller, og selv Smart TV-er fra slike som Sony og Samsung. Merkelig nok er imidlertid ikke noe er tilgjengelig for en hvilken som helst smak av Linux.

Vi bladde i en god del av installasjonsguidene og i hovedsak, i alle tilfeller, fungerer systemet ved å ha deg konfigurere disse enhetene til å styre sine DNS-oppslag via Unblockus servere.

Unblockus har tydelig dedikert mye tid til å skikkelig teste sin løsning på tvers av alle disse enhetene, og dette er vist i detalj tilgjengelig i oppsett guider.

Apropos av kompatibilitet, men det er viktig å re-understreke at dette ikke er en VPN-tjeneste i konvensjonell forstand, og derfor ikke vil fungere med alle regionspesifikk tjeneste i enhver situasjon. Mens, for eksempel, vil Storbritannias BBC iPlayer-tjenesten fungerer på datamaskiner og tabletter, vil Unblock-us ikke fungerer med Nintendo Wii-versjonen.

Den gode nyheten er at Unblockus kompatibilitetslisten er detaljert og grundig, slik at du kan sikre at det oppfyller dine krav før kjøp. Faktum er imidlertid at det ikke vil møte alles behov.

Vi bestemte oss for å tilbringe en kort tid på å teste Unblockus på en iPhone for å se hvor godt det fungerte på en sekundær enhet:

Unblockus på iOS
Sette opp Unblock-us for iOS fulgte den samme grunnleggende prinsipp som vi hadde på vår test Mac.

Først må vi konsulinstallasjonsveiledningen, som begynte med å forklare hvordan du endrer vår iPhone DNS-innstillingene. Vi ble bedt om å starte telefonen på nytt etterpå:

iPhone DNS endring
Deretter måtte vi gå til Unblockus nettside på iPhone og logge på med e-postadressen som er tilknyttet vår prøvekonto.

Etter å ha gjort dette, resten av oppsettet var den samme som på vår test Mac, og vi var i stand til å velge vår ønsket geografisk område.

Unblockus på iPhone
Vi kjørte en rask hastighetstest på samme Wi-Fi-nettverk som vi pleide å teste Mac. Våre hastigheter var veldig noe lavere enn på Mac, men dette vil trolig være så mye ned til kvaliteten på iPhone Wi-Fi-tilkobling som noen annen faktor. Hastigheten var likevel svært nær vår benchmark hastighet når du ikke bruker tjenesten:

iPhone Speedtest
Vi har også tilgang til et britisk-basert streaming media app mens konfigurert til en britisk plassering, som arbeidet uten problemer.

Kundeområde
Unblockus tilbyr en klient område online for abonnenter. Vi ble ikke gitt et passord for tilgang til dette som en del av vår studie, så klarte ikke å se dette området:

Klientområdet
Vi kikket gjennom Kunnskaps å fastslå funksjonaliteten i medlemsområdet, og det ser ut som, innenfor, finner du det vanlige utvalget av alternativer for å kansellere abonnementet, endre kredittkortinformasjon og så videre.

Konklusjon:

Vi likte

  • Profesjonell, brukervennlig tjeneste
  • Utmerket kundestøtte og dokumentasjon
  • Innovativt alternativ til tradisjonelle VPN-tjenester
  • Bred enhetskompatibilitet og anstendig oppsett guider
  • Generous gratis-rettssaken

Vi var ikke så sikker på om

  • Manglende evne til å deaktivere tjenesten uten å endre systeminnstillinger
  • Konfigurasjonsdetaljer som kan forvirre nybegynnere
  • Utradisjonelle tjeneste tilnærming som vil utelukke noen potensielle kunder

Vi hatet

  • iOS tjenesten fungerer bare på WiFi, ikke 3G
  • Ingen Linux oppsett guider

Unblockus har en veldig spesifikk målgruppe: de som ønsker å få tilgang til stedsspesifikke tjenester (generelt de tilbyr streaming media) fra «feil» steder. Hovedpoenget er at Unblockus gjør dette veldig bra, og enkelte brukere vil kunne bruke den til å få tilgang til et vell av internasjonal innhold fra enheter over deres hjem.

Samtidig er det viktig å innse at dette ikke er en standard VPN-løsning, slik at de med andre krav, eller de som ønsker å få tilgang til tjenester som ikke støttes av Unblock-us, blir nødt til å se andre steder, begrenser produktets potensielle markedet.

Vi anbefaler Unblock-us for å få tilgang til Netflix hele katalog av filmer og serier!